Slotdag zondag 23 juni (9:00/15:00)

Gezellig samenkomen, samen het Ted Kuijlenburg Toernooi spelen en lunchen.

Uitnodiging door Alex, Cor en Gaston, advertentie, flyer en inschrijfformulier

Slotdag_advertentie

Klik hier voor de flyer.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Slotdag, zondag 23 juni 2019

Ook dit jaar hebben wij de slotdag met als vast onderdeel het Ted Kuijlenburg Toernooi. Een gezellig toernooi waar zowel de sport-, als de recreatiebowler volledig tot zijn recht komt. Jong en oud. Geen gezeur over scratch en handicap. Een écht verenigingstoernooi, waarbij gezelligheid voorop staat (telt niet mee voor je NBF pasgemiddelde).

Een goed doel
Het is niet zomaar een toernooi, maar een toernooi mét en vóór een goed doel. Net zoals de voorgaande jaren, doneren wij ter nagedachtenis aan Ted Kuijlenburg, € 500,–. aan het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) en € 500,– aan de Stichting Kinderkankervrij (KIKA). Deze donatie wordt mede door jullie als deelnemers en de Vrienden van de BVH mogelijk gemaakt.

Het toernooi
Het klassement is, voor zowel jeugd als senioren, opgedeeld in drie klassen:
– Klasse 7 (speelt No-Tap 7 pin) - jeugd gemiddelde scratch game score tot 150.
– Klasse 8 (speelt No-Tap 8 pin) - gemiddelde scratch game score tot 175.
– Klasse 9 (speelt No-Tap 9 pin) - gemiddelde scratch game score vanaf 175 en hoger.
Er wordt gespeeld op het oliepatroon BourbonStreet. We kunnen maximaal 80 deelnemers laten spelen.
Deelname gaat via voor-inschrijving. Vol=Vol. Uiterlijke datum inschrijven is 16 juni 2019 (inschrijven = betalen).

Wat betekent No-Tap?
Bij een No-Tap Toernooi staat de gezelligheid centraal. Als je No-Tap 9 speelt dan is een eerste worp van 9 of 10 pins in een frame al direct een strike. Als je No-Tap 8 speelt dan is een eerste worp van 8 pins of hoger in een frame ook direct een strike. Voor de jeugd hebben we No-Tap 7, de eerste worp van 7 pins of hoger in een frame is een strike. Op de schermen bij Claus is een echte strike wit en een No-Tap strike rood van kleur.
Doordat we de dag indelen in bovengenoemde klassen wordt het ook mogelijk om binnen de klassen jong en oud door elkaar te laten spelen, goed voor het verenigingsgevoel. Het toernooi start om 9:30 uur. We verzoeken iedereen om 9:00 uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. We spelen vier games Europees. Je speelt alle vier de games in de klasse waarin je bent geklasseerd (7, 8 of 9 No-Tap). We spelen met maximaal 80 deelnemers, een heerlijk vol huis. Je speelt voor de eer en het goede doel.

Eeuwige roem en geldprijzen
De naam van de winnaar wordt bijgeschreven op de plaquette van het Ted Kuijlenburg No-Tap Toernooi en voor nummer 1 t/m 3 hebben wij ook geldprijzen: 1e: € 50,–, 2e: € 40,– en 3e: € 30,–.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor het Ted Kuijlenburg Toernooi op de slotdag bedraagt € 14,–, te betalen aan de wedstrijdtafel voor aanvang van het toernooi. Zoals gemeld gaat € 8,50 van jouw inschrijfgeld naar de goede doelen.

Lunch
Na het Ted Kuijlenburg Toernooi kun je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van een kleine lunch. Je kunt kiezen uit:
– Broodje hamburger met friet.
– New York hotdog met beenham, bacon, BBQ saus en friet.
– Vegetarische salade.
De eigen bijdrage is € 6,– per lunch. Graag aangeven op het inschrijfformulier of je hier gebruik van wilt maken. De betaling van de lunch kun je tegelijkertijd met het inschrijfgeld aan de wedstrijdtafel voor aanvang van het TK toernooi voldoen.

De overige regels van dit slotdag-evenement
– Alleen huisleague spelende BVH leden kunnen deelnemen aan dit toernooi.
– Goed humeur verplicht meenemen.
– Het meegenomen goed humeur dient gebruikt te worden.
– De banen worden per klasse ingedeeld, scheelt een hoop computerwerk.

De slotdag voor de niet No-Tap-bowlers
Uiteraard is er voor ieder wat wils. Kijken naar bowlen, socializen met de overige niet bowlers, lekker lunchen (zie inschrijfformulier) etc. etc. etc.

Met sportieve groeten, bestuur Bowling Vereniging Haarlemmermeer