Erg blij zijn wij met de geboorte van…

25 augustus 2018 05:30

…onze nieuwe website :)

Wat is een vereniging zonder vrienden?

Zonder er erg in te hebben was onze oude site al bijna 10 jaar oud. Niets mis mee, maar de wereld om ons heen verandert. Door de AVG kwestie hebben wij Sparkforce gevraagd om de nieuwe site deze zomer in te gaan zetten, iets eerder dan gepland. Belangrijke factor is dat wij nu een buitenschil (die iedereen kan zien) en een binnenschil (alleen voor leden) hebben, dat maakt het omgaan met privacy-zaken een stuk eenvoudiger. Zo is de verjaardagskalender nu alleen nog door BVH-leden die zijn ingelogd te zien.

De aankomende week zullen alle BVH leden een mail ontvangen met de inlog-gegevens voor het Mijn BVH deel van deze site.
Door als lid in te loggen (Mijn BVH) ontsluit je dus alle informatie (nieuws, evenementen en informatie). Je kunt ook ingelogd blijven, erg handig.

Wij hebben een duidelijk onderscheid gemaakt tussen "nieuws" en "evenementen". Door evenementen-deel te gebruiken kan iedereen zien wat de eerstvolgende evenementen zijn. We hebben de volledige activiteitenagenda hierin opgenomen. Wel zo handig.

Ook hier willen wij de firma Sparkforce (en CCB Advies) enorm danken voor het ontwikkelen van de nieuwe site!

Zou je mee willen helpen met het onderhoud van de nieuwe website en/of het schrijven van nieuwsberichten? Laat het ons per mail weten.

Sparkforce_1920x1080CCB_Advies_1920x1080