Nieuwe machines

06 mei 2024 18:28

Beste Bowlingliefhebbers,

Met trots kondigen wij, Rick en Jelrick van Claus Bowling, een spannende upgrade aan: de installatie van de nieuwste EDGE String pinsetters. Het nieuwe string systeem wat dezelfde spelervaring geeft als free fall systemen.

Na een grondige evaluatie en met inachtneming van uitgebreide USBC-onderzoeken hebben we besloten om onze traditionele free-fall machines te vervangen door deze geavanceerde technologie om op die manier aan te sluiten bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van de bowlingsport. Voor Claus bowling speelt natuurlijk ook mee dat deze techniek in gebruik en onderhoud vele malen efficiënter zijn, wat tot gevolg heeft dat er weinig tot geen storingen optreden.

Deze overgang is een weerspiegeling van onze toewijding aan innovatie en het bieden van de beste ervaring aan onze bowlers. De werkzaamheden starten op 22 juli en de installatie zal maximaal twee weken in beslag nemen.

Vanaf 5 augustus zijn we live! Samen met de BVH gaan we zorgen voor een soepele overgang en tijd om de banen én de machines goed te leren kennen voor de start van de competitie.

Graag nodigen we iedereen uit om deze veranderingen en de daaraan gekoppelde verbeteringen te komen ervaren.

Vanuit het bestuur volgt er meer informatie hoe en wanneer jullie kunnen kennismaken met de allernieuwste machine technologie

Voor meer informatie over de USBC-goedkeuring, bezoek dit artikel. Bekijk ook deze video om EDGE String in actie te zien.