NJTL speeldag 7 Hoofddorp 11 mei 2019

12 mei 2019 12:16

Een verslag van Jan Dekker

NJTL Speeldag 7 Hoofddorp 11 mei 2019

_DSC0252

_DSC0231

Vandaag de laatste van de 7 NJTL-voorrondes gespeeld op onze thuisbanen, ook wel eens lekker niet zo ver van huis. Om half 10 waren alle bowling-fanaten aanwezig. Bij ons ten opzichte van de overige speeldagen geen zieken en of geblesseerden. Dus met 3 volledige teams begonnen aan de finale dag.

En want werd het een spannende en achteraf feestelijke dag, al onze teams op het podium, waar dat vooraf aan deze speelronde nog lang niet zeker was. Zowel in het scratch als handicap klassement waren nog niet alle plaatsten zeker gesteld.

Ons team 3 behaalde vandaag 4 punten, waardoor ze uiteindelijk op plek 1in het handicap klassement eindigden, voor naaste concurrenten Hendriks Vakschoenmakerij en BV Haarlemmerliede. Een uitstekend resultaat van onze minst ervaren bowlers, met een mooie gouden medaille naar huis. Helemaal zuur was het voor BVJ uit Julianadorp, helaas zowel bij handicap als in scratch uitslag net op plaats 4 eindigen.

Ons Pure Smart Stylish team maakte het erg spannend vandaag met 1 punt voorsprong na 6 speeldagen moest er dus echt gestreden worden om op het podium te komen. Uiteindelijk lukt het om deze punt voorsprong op de BV Haarlem vast te houden. Hierdoor werd het scratch podium wel heel erg blauw getint. Zo kwam de bv Haarlem op de 3de plaatst te staan. Pure Smart Stylish op een mooie en zeer verdiende zilveren podium plaats. Oh ja, 1 speciale vermelding de super game van 266 van Robin. Proficiat

En dan team 1 : DE KAMPIOENEN VAN REGIO NOORD HOLLAND. Dit seizoen vanaf begin af aan de leider in het klassement, en met een punten totaal van 66 van de 70 te verdienen punten een zeer terechte 1ste plaatst.
Dit team speelt over 2 weken op 25 mei a.s.de landelijke finale tegen de kampioenen van de overige regio`s. Waar ze mogen proberen om na de Stedenontmoeting ook de landelijke kampioen te worden bij NJTL.Zodra bekend is waar deze gespeeld gaat worden horen jullie het van mij, hopelijk in de buurt zodat we misschien nog wat extra supporters mee kunnen nemen om jullie aan te modigen.

Namens de jeugdleden en het bestuur van de vereniging alvast heel veel succes gewenst op de landelijke finale!!

Jan Dekker

Jeugdzaken BVH