NJTL Volendam 23 november 2019

23 november 2019 17:16

Een verslag van Jan Dekker

NJTL Speeldag 3, Volendam 23 november 2019

Vandaag wedstrijddag 3. Bowling de Zedde in Volendam was onze gastheer, en de wedstrijdleiding was in goede handen van Jos Homan. Altijd gezelligheid.

Jammer dat Joas vanwege een voetblessure niet aanwezig kon zijn, waardoor team Pure Smart Stylish 1 (P.S.S. 1) de klus vandaag met zijn drieën moesten klaren. Verder waren de overige 2 team P.S.S. 2 en BV Haarlemmermeer compleet en op tijd aanwezig.

Stipt om 10.00uur rollende de eerste ballen richting de pins. Gelijk al een broeder duel op het speel schema. P.S.S. 2 met Bert als coach mocht het opnemen tegen het door Andrea gecoachte team BVH. Waar redelijk gelijk op begonnen werd heeft P.S.S. 2 toch de punten weten te pakken. P.S.S.2 team haalden vandaag uiteindelijk vier punten. Stijgende de lijn na met nul en 2 punten te zijn begonnen de eerst twee speeldagen. Volgende keer, en dat is best mogelijk, gaan jullie zeker nog meer punten halen.

Bij het BVH team waren er enkele die niet geheel de scores van de maandag league haalden, en hebben helaas dan ok geen punten gehaald vandaag. Echter de inzet en het enthousiasme siert het team ondanks dat het niet altijd even mee zit.

Team P.S.S. 1, met ”inval” coach Youri, heeft goede zaken gedaan vandaag. Alle 10 punten gingen mee naar Hoofddorp. Enkele games waren zo spannend dat pas in de laatste frames duidelijk werd hoe de punten verdeeld gingen worden. Door het resultaat van vandaag zijn ze in puntenaantal gelijkgekomen met BVJ (Julianadorp) en is het de totale pinfall wat nu nog in het voordeel is BVJ. Beide teams hebben 24 punten, en worden gevolgd door het team van Haarlemmerliede met 22 punten. Dat worden nog spannende en hopelijke leuke wedstrijden in het vervolg van de NJTL-wedstrijden.

Wat mij voor al opgevallen is, is de teamspirit, het plezier, en sportiviteit bij onze teams. Jullie zijn een voorbeeld voor velen, mede dank hiervoor aan de trainers/coaches.

Noteer 25 januari 2020, maar alvast mocht dit nog niet gedaan zijn. Dan is de volgende speelronde in de Zoete Inval in Haarlemmerliede.

Voor nu ook al heel veel succes en plezier gewenst volgende week bij de Stedenontmoeting in Rotterdam IJsselmonde.

Jan Dekker

Jeugdzaken BVH