RCT Noord-Holland zoekt twee teams voor het seizoen 2019-2020

20 juni 2019 00:00

Wie-o-Wie?

Een bericht van Erik Tolboom en Leo van Dalsen

Mede namens Leo van Dalsen, coördinator Team event Noord-Holland, het volgende bericht.

Leo heeft een probleem met de bezetting van poule 2 van het Team Event Noord Holland. Daarbij kan Leo onze hulp goed gebruiken.
De teamcaptains van de betreffende league heeft Leo al eerder gemaild. Zie onderstaand bericht.
Ik begrijp dat het seizoen inmiddels overal is afgelopen maar naar de leden zou via de website, een oproep op de Facebook pagina van de vereniging of via een mail gecommuniceerd kunnen worden. Dit in de hoop dat volgend seizoen in ieder geval één team toegevoegd kan worden aan poule 2.
Voor informatie kun je altijd bij Leo terecht. Weet wel dat Leo de komende twee weken beperkt bereikbaar is vanwege zijn vakantie in het buitenland (informatiepagina NBF)

Met vriendelijke groet,

Erik Tolboom, Nederlandse Bowling Federatie

Bericht van Leo:

Beste Teamcaptains,

Daar wij bijna op vakantie gaan en ik dus niet zoveel tijd heb om iets te ondernemen heb ik jullie hulp nodig bij het volgende:
Zeer kort geleden werd ik verrast door het afzeggen van 2 teams die de afgelopen seizoenen bij ons in poule 2 speelden. Daar zullen ongetwijfeld legitieme redenen voor zijn doch ik zit nu met het probleem dat ik nog maar 5 teams over heb in deze poule waarvan het teamgemiddelde onder de 175 ligt.

Mijn vraag bij deze aan jullie is of jullie bij je vereniging of waar dan ook kunnen rondkijken en /of informeren of er bowlers zijn die met een team mee willen gaan doen in poule 2 van ons Team Event.

1 team erbij zou al voldoende zijn om met poule 2 door te kunnen spelen, mocht het niet lukken dan moet ik 5 teams gaan vertellen dat er voor hun geen vervolg is in ons Event, wat toch wel heel jammer zou zijn.

Ik hoop, en jullie kennende weet ik zeker, dat jullie hierin je best gaan doen en daar wil jullie bij voorbaat al heel hartelijk voor bedanken!!!

Ik hoor graag van jullie en mochten er bowlers zijn die interesse hebben kunnen ze mij altijd bellen en / of mailen voor meer informatie.

Met dank en groeten.

Leo