Slotdag 23 juni 2019

24 juni 2019 10:36

Een verslag van het BVH'meer bestuur

Zondagmorgen 23 juni 2019. De wekker gaat af om 07.00 uur. Snel eruit want het is de slotdag van het bowlingseizoen. 51 bowlers komen om 09.00 uur naar de bowling. Alles moet dan klaar zijn. Uren van voorbereiding, Alex appt en vraagt waar de doos met nietjes is. Geen idee waar die gebleven is, had jij die niet zelf meegenomen woensdagavond om 23.15 uur? Hebben we alles geregeld? Zijn de banen goed ingedeeld met de no-tap 7 (jeugd) 8 en 9. Zijn alle lunches doorgegeven? Hebben we touw om de sponsor slinger op te hangen? Alles lijkt in orde.

Acht uur op de bowling. Regine en Alex zijn al aanwezig, Collin zit nog even lekker achterover. De banen cleanen en oliƫn? Oh ja, dat moet ook nog gebeuren maar voordat we het in de gaten hebben waren alle banen al juist geprepareerd voor het Ted Kuijlenburg toernooi. De opbrengst van het toernooi gaat voor een deel naar Kika en KWF en wat is dat toch een geweldig gevoel om voor zo een goed doel een feest slotdag te organiseren.

Even voor 9 uur komen de eerste deelnemers al binnen, de penningmeester zit al klaar om het inschrijfgeld te innen. Alle wedstrijd scoreformulieren liggen al klaar. Netjes genummerd en voorzien van de juiste gekozen lunch, de consumptiebonnen en het gratis lot voor de loterij. Karin noteert de eerste inschrijvingen en Alex heeft alle geschenken van de sponsors breed uitgestald. De juiste muziek is al gekozen, de techniek is ok en het personeel van Claus is er klaar voor. Er kan niets mis gaan maar toch, waar blijven die laatste deelnemers en het is inmiddels al half 10. Het toernooi moet al beginnen maar aan sommige deelnemers is door de voorzitter een verkeerde aanvangstijd doorgegeven. Tjonge, allemaal even wachten met beginnen en met de juiste muziek zijn er al leden die de polonaise inzetten.

De gezelligheid staat voorop, precies zoals Ted het graag zou hebben gezien. Eindelijk, alle deelnemers binnen en het toernooi gaat van start. Met 6 jeugdspelers tussen de grote senioren lieten zij hoge scores zien. In de 1e game de eerste 300 van Rada Vrenegoor, de rest moest nog even wakker worden geschud.

Maar daarna in de 2e ronde, alweer Rada, Mats, Bert, Inge en Rosanne (hee Phil, hoe zit dat)? In de 3e ronde Marleen, Simone en Phil (jawel, hij kan het wel). Sommige zaten heel erg dicht tegen een 300 game aan maar moesten dan toch weer afhaken. Zoals Jack Jonkman, hij was zo goed op dreef maar op het moment dat het moest, werd de druk toch te groot of was je even afgeleid Jack? In de 4e ronde lukt het Jack dan toch, zijn 300 game en ook voor Hidde.

Tussendoor nog een drankje van Claus en een kleine toespraak van Rick Claus.

Daarna de loterij die werd geleid door niemand minder dan Gaston Starreveld. De lunch werd op tijd geserveerd en iedereen was zeer content. Op naar het volgende seizoen, het bestuur heeft er weer zin in mede door jullie enthousiasme.

De top drie van het Ted Kuijlenburg No-Tap Toernooi 2019:
1e plaats Rosanne Kriele
2e plaats Rada Vrenegoor
3e plaats Marleen Stovelaar

Fijne zomervakantie allemaal, bestuur BVH'meer,

DSC06185

DSC06178

DSC06180

DSC06183

20190623_124609