Vanavond om 18:00 gaat Claus Bowling weer open

14 november 2018 10:37

De verbouwing van de spelers-ruimte is achter de rug, vanavond kunnen we genieten van de nieuwe ambiance!

Een bericht van het bestuur

Vanavond opent Claus Bowling om 18:00 uur de vernieuwde bowling. Om 20:00 uur zal de dinsdag trio-league als eerste league in de nieuwe omgeving spelen.

Wij zijn als vereniging enorm blij met de verbouwing, de enorm mooie uitstraling is ook voor onze vereniging een visitekaartje.

Ook hier bedanken wij Claus Bowling met deze enorm mooie stap vooruit, helemaal top!

Aangezien het nieuwe meubilair de olie op (onze) bowlingballen niet verdraagt, moeten wij jullie er wel op wijzen dat wij met Claus hebben afgesproken dat wij geen ballen meer op de zitplaatsen/banken zullen leggen. Een nieuwe huisregel dus, zoals gewoon in andere bowling-huizen waar voor dezelfde chique aankleding is gekozen.

Vooralsnog gaan wij er vanuit dat er op de balreturn (ook het onderste rek) en achter de banen voldoende ruimte is voor ballen, en dat het geen probleem zal zijn.

Als je een nieuwe regel invoert, moet je ook handhaven. Wij hebben afgesproken dat het personeel van Claus bij het negeren van deze nieuwe huisregel, de betreffende banen mag stilleggen.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat dit niet zal voorkomen, help ons en laat alle bowlers weten dat dit een nieuwe huisregel is.

Met vriendelijke groet,

Het BVH bestuur