Statuten en regels

De meest recente versies van de statuten van de BVH en alle andere reglementen.

Bijzonder Sportresultaat

Soorten bijzondere sportresultaten (NBF)

Voor erkenning als bijzonder sportresultaat komen in aanmerking de hierna volgende scores of hoger, zoals behaald door een individuele speler en/of door een team, in een game en/of in een serie van minimaal drie opeenvolgende games.

– individuele speler > game 296 – serie 780 (gem. 260)
– double > game 520 (gem. 260) – serie 1.440 (gem. 240)
– trio > game 750 (gem. 250) – serie 2.070 (gem. 230)
– four-men team > game 960 (gem. 240) – serie 2.700 (gem. 225)
– five-men team > game 1.150 (gem. 230) – serie 3300 (gem. 220)

Voor onze huisleagues geldt dat de teamcaptain het bijzonder sportresultaat aan moet melden bij bsr@bvhmeer.nl. Probeer ook wat foto's te maken (speler e/o team)! Hierna zal het betreffende bestuurslid zorgen dat berichtgeving op de site en aanvraag van de oorkonde zal plaatsvinden.

Gouden Spelden

Hoe kan je een Gouden Speld behalen?
Je kunt als bowler in aanmerking komen voor de Gouden Speld. Iedereen die in een van de BVH huisleagues speelt kan een Gouden Speld verdienen, dit kan zowel op basis van een hoge game als van een hoge serie. Maar dan moet je wel boven een bepaalde grens bowlen!

Heb je één doel bereikt is de volgende score weer een uitdaging.

Ingeval van een hoge score krijgt de speler eventueel ook meteen de lagere speld uitgereikt, administratief wordt alleen de hoogste score geregistreerd.

Een eenmaal uitgereikte speld voor een behaalde score wordt niet opnieuw uitgereikt, ook niet bij wijziging van jeugd naar senioren. Je kunt de Gouden Speld dus maar één keer per behaald doel ontvangen.

Hieronder vind je, afhankelijk van de categorie waarin je speelt, de uitdaging op een rijtje. Wij wensen jullie veel succes met de uitdaging!

Gouden_spelden